Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πώς ο μάγος "@NChatzinikolaou" εξαφάνισε τον Μπογιόπουλο!





Έχω δεί αρκετές φορές "μάγους" όπως ο Κόπερφιλντ να εξαφανίζουν κόσμο στην τηλεόραση αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ οτι θα μπορούσε να κάνει το ίδιο κάποιος και στο ραδιόφωνο!


Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο πρώτος που τα κατάφερε και εξαφάνισε άνθρωπο απο το ραδιόφωνο και συγκεκριμένα τον Νίκο Μπογιόπουλο!

Όλα έγιναν στην εκπομπή της Παρασκευής 28-03-2014. Όπως κάθε Παρασκευη έτσι και εκείνη είχε μαζί του στο στούντιο τον Νίκο Μπογιόπουλο! Λίγο μετά τις 11 και αφού έκανε ένα μικρό διάλειμμα για διαφημιστικά μηνύματα επανήλθε έχοντας στην τηλεφωνική γραμμή τον κ.Καρατζαφέρη.

Μου έκανε εντύπωση που ο Καρατζαφέρης είπε καλημέρα μόνο στον Νίκο Χατζηνικολάου και όχι στον Μπογιόπουλο! Ο Μπογιόπουλος είχε εξαφανιστεί και μέχρι που τελείωσε η συνεντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ δεν ακούστηκε κιχ απο το στόμα του!



Για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να του είχε δώσει να πιεί και το αμίλητο νερό αλλά το επιβεβαίωσα μιλώντας τηλεφωνικά με το τυροπιτάδικο που κάνει delivery καφέδες στον Real FM 98,7 πώς κανένας απο τον σταθμό δεν παράγγειλε να πιεί το αμίλητο νερό. Άσε που στο τηλέφωνο με ρώτησαν αν παίρνω απο την Ελληνοφρένεια και έβαλαν τα γέλια λέγοντας μου "Αποστόλη κάνεις καλύτερα τη γυναικεία φωνή ακόμα και απο αυτή του Μπαλούρδου".

Μετά την συνεντευξη ο Μπογιόπουλος επανήλθε κανονικά στα μικρόφωνα του σταθμού!

Σίγουρα ο Χατζηνικολάου θα είχε τους λόγους του που κράτησε τον Μπογιόπουλο μακρυά απο τα μικρόφωνα όση ώρα μίλαγε ο κ.Καρατζαφέρης!

Έχω μόνο μία ανησυχία μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου εξαφανίσει στο μέλλον και την Αγια Σοφια όπως έλεγε ότι θα κάνει και ο Κόπερφιλντ με την Ακρόπολη και δεν μπορέσει να ορκιστεί πρωθυπουργός εκεί ο κ.Καρατζαφέρης όπως είναι το όνειρο του!

Υ.Γ. Ο Νίκος Χατζηνικολάου με ενημέρωσε οτι δεν έκανε κανένα μαγικό κόλπο και ο Μπογιόπουλος εξαφανίστηκε με δική του πρωτοβουλία επειδή ήθελε να αποφύγει τον κ.Καρατζαφέρη!







Με εκτίμηση η δική σας @kali_nda